Slowly cooked kookt voor jou

Uren in de keuken staan zwoegen om dat ene gerecht klaar te krijgen? Dat is verleden tijd. Slowly cooked doet al het werk voor jou en levert  gerechten van top niveau tot aan uw of onze voordeur!

De liefde is proefbaar

Onze traag gegaarde gerechten zijn de hele week door te bestellen, en elke maand zijn er nieuwe, seizoensgebonden specials beschikbaar. Tijdens het bestellen zie je de mogelijkheden. Zin in een heerlijke Vlaamse klassieker zoals stoofvlees of vol-au-vent? Of in een eigentijdse special om je vingers bij af te likken? Je bestelt het snel en gemakkelijk online bij Slowly Cooked.

Alles ambachtelijk, zelfs de bouillons!

Slowly Cooked bereidt ieder onderdeel van de maaltijd zelf. Zelfs de bouillons worden met de grootste zorg samengesteld. Dit garandeert een intense, rijke smaak die niet te vergelijken is met kant-en-klaarbouillons. Voor chefkok Koen Florquin staat eten gelijk aan liefde. De gerechten komen vol smaak op jouw tafel te staan!

Tot aan de deur geleverd

deSlowly Cooked geeft je thuis een culinaire ervaring op restaurantniveau. De gerechten worden geleverd in handige vacuümzakken waardoor ze langer houdbaar blijven in je koelkast. Op het bijgeleverde label lees je de exacte houdbaarheidsdatum en hoe je het moet opwarmen. En de vacuümzakken kunnen gewoon in de PMD+, mits je ze goed uitspoelt. Onze partner Deliveroo brengt je bestelling tot aan je deur of je kan deze ophalen in Wilrijk.  Dek jij de tafel alvast?

Bekijk ons menu

0
    0
    Jouw bestelling
    Winkelmandje nog leegTerug naar menu