Menu op maat
Prijslijst
Hoofdgerecht : €32
2 gangen met dessert: €44
2 gangen met voorgerecht: €47
3 gangen met soep: €54
3 gangen met voorgerecht €59
4 gangen : 69 €
Meer gangen op aanvraag
Levering in Antwerpen en districten 15€, daarbuiten 20€.
*Indien met bediening 35€ per persoon incl btw per uur.
*Indien zonder bediening, wordt alles zoveel mogelijk vacuum geleverd met labels met alle info op de zakjes. U warmt zelf op en tovert alles eenvoudig op de borden. De zakjes mogen na gebruik bij het gft.
Voorbeeld menu lente/zomer
-Overheerlijke vitello tonato
-Gazpacho met grijze garnalen en basilicumolie
-Botermalse kalfstournedos met portosausje, crème van wortel, gebakken bloemkool en gekonfijte aardappel
-Rabarbertaartje met citroenijs en siroop van bruine rum
Voorbeeld menu winter
-Tagliata van hert met truffeldressing en crème van pastinaak
-Romig pompoensoepje met huisgerookt spek en dragonolie
-Fijne wildstoverij in een rijke saus met truffelpuree en crème van knolselder
-Gekarameliseerde appeltjes met ons huisgemaakt vanilleijs
*Alle onderdelen van onze menu’s zijn huisgemaakt en worden met veel liefde en passie bereid’