Buffetten
Prijslijst
Basic koud buffet voorgerecht: 18€ p.p.
Basic koud buffet hoofdgerecht: 28€ p.p.
Luxe koud buffet voorgerecht: 25€ p.p.
Luxe koud buffet hoofdgerecht : 35€ p.p.
Warm buffet hoofdgerecht: 35€ p.p.
Desserten buffet: 14€ p.p.
Levering binnen Antwerpen en districten 20€, daarbuiten 30€.
*Indien u het koud buffet op ons servies wenst, met tangen en lepels en garnituur, vragen we 4€ incl btw per gerecht extra.
*Voor het warm buffet heeft u bain maries nodig om alles warm te houden. Die kan u van ons gebruiken voor 12€ per stuk met brandpasta inbegrepen. Hoeveel u er nodig heeft is afhankelijk van het aantal gerechten dat u kiest.
*In de prijs van het dessertenbuffet zitten de glaasjes en plateau’s bij inbegrepen. Ook de afwas ervan. De desserten worden mooi afgewerkt.

Basic koud buffet voorgerecht
-varkengebraad met mosterdsaus
-parmaham met meloen en frisse dressing
-perzik met tonijn
-kipfilet met ceasardressing en gele paprika
-tomaat met surimisalade
-kalkoengebraad met appelmoes
-gehaktballetjes met krieken
-tomaat mozarella met pesto
-2 mini broodjes per persoon met botertje
Basic koud buffet hoofdgerecht
-varkengebraad met mosterdsaus
-parmaham met meloen en frisse dressing
-perzik met tonijn
-kipfilet met ceasardressing en gele paprika
-tomaat met surimisalade
-kalkoengebraad met appelmoes
-gehaktballetjes met krieken
-tomaat mozarella met pesto
-aardappelsalade met tartaar, champignons en paprika
-pastasalade met pesto en kerstomaatjes
-2 mini broodjes per persoon met botertje
Luxe koud buffet voorgerecht
-Vitello tonato
-Tomaat garnaal
-Varkengebraad met mostersaus
-Huisgerookte zalm met currydressing en sjalot
-Carpaccio met pesto en rucola
-Tonijnsalade in perzik
-Botermalse kipfilet met ceasardressing en rode ui
-Tagliata met truffeldressing en bloemkool crème
-2 mini broodjes met botertje per persoon
Luxe koud buffet hoofdgerecht
-Vitello tonato
-Tomaat garnaal
-Varkengebraad met mostersaus
-Huisgerookte zalm met currydressing en sjalot
-Carpaccio met pesto en rucola
-Tonijnsalade in perzik
-Botermalse kipfilet met ceasardressing en rode ui
-Tagliata met truffeldressing en bloemkoolcrème
-Pastasalade met pesto, tomaatjes en rode ui
-Aardappelsalade met tartaar, paprika en champignons
-2 mini broodjes met botertje per persoon
Warm buffet hoofdgerecht
Keuze uit volgende stoverijen die met verse bouillons bereid worden:
-vol au vent
-rundsstoofvlees met chimay
-boeuf bourguignon
-goulash met huisgerookt spek
-lamsstoverij met porto
-konijnenstoverijtje met speculaas en bruin bier
-gegratineerd vispannetje
Aardappelgarnituren naar keuze:
-gratin dauphinoise
-puree met truffel of natuur
-huisgemaakte aardappelkroketten, zelf nog af te bakken in friteuse
-gebakken kruidige krieltjes
Groentegarnituur naar keuze:
-gebakken witloof
-fijne worteltjes met sjalot
-bloemkool in kaassaus
-in boter gestoofde groentemengeling van het seizoen
Dessertenbuffet
-Echte vanillepudding met aardbeicoulis
-Chocolademousse met vanilleroom
-Rijstpap met kaneel en saffraan met donkerbruine suiker
-Bavarois naar keuze
-Miserable gebak (notengebak met crème au beure tussen)
