Paasmenu
Deze menu is af te halen op zaterdag 16 april tussen 12u-16u.
Leveren kan eventueel ook op zaterdag 16 april in de voormiddag. Indien u dit wenst mag u dit vermelden in het vakje opmerkingen en uw adres opgeven. Leverkost bedraagt 5 euro.

Keuzemenu 4-gangen voor 50 euro incl btw

Voorgerecht
Traag gegaard buikspek van de bbq, asperges in boter en frisse pesto
Een sappig stukje buikspek, op de bbq gegaard, met heerlijke witte asperges en afgewerkt met een frisse pesto, aspergechips en garnituur.
€12.00
Carpaccio van traag gegaarde kalfsfilet, kerstomaatjes met rozemarijn, bieslookcreme en pijnboompitjes
Flinterdunne sneetjes botermals kalfsgebraad boordevol smaak met kerstomaatjes in olijfolie en rozemarijn, een zachte bieslookcreme, appelkappers en geroosterde pijnboompitjes
€12.00
Soepen
Bloemkoolsoepje met vogelnestje van kwarteleitjes en een fijne dragonolie
Een zachte bloemkoolsoep met een vogelnestje gemaakt van kwarteleitjes, lekkere dragonolie en garnituur.
€8.00
Aspergesoepje met gegrilde scampi en tomatencaramel
Heerlijke smaakvolle aspergesoep met gegrilde scampi en een zoetzure creme van tomaten
€8.00
Hoofdgerechten
Traag gegaarde ‘Duke of Berkshire’ rugfilet, gebakken bloemkool met zachte olijfolie, risotto met waterkers, gebakken oesterzwam en pittige paprikacoulis
Deze rugfilet is botermals en heerlijk van smaak. De bloemkool, risotto, oesterzwammetjes en paprikasaus maken het af en zorgen voor een heerlijke smaaksensatie.
€20.00
Lekkere lamsstoverij met lentegroentjes, spinaziecreme, gratin van zoete aardappel en geconfijte sjalot
Deze lamsnavarin wordt bereid met lentegroentjes en zit boordevol smaak. Dit gerecht wordt afgewerkt met een spinaziecreme, gratin van zoete aardappel en in geklaarde boter geconfijte sjalotjes.
€20.00
Desserten
Huisgemaakte rabarbercrumble met siroop van gran marnier
Dit zelfgemaakte taartje met frisse rabarber en siroop van gran marnier is een heerlijke afsluiter van de maaltijd.
€10.00
Huisgemaakte mangobavarois met witte chocolade en caramel van pompelmoes
Deze niet te versmaden huisgemaakte bavarois van mango wordt afgetopt met witte chocolade en afgewerkt met een caramel van pompelmoes.
€10.00
Vegetarische menu voor 50 euro incl btw

Voorgerechten
Asperges in zachte olijfolie, frisse pesto, kerstomaatjes en gegrilde haloumikaas
Heerlijk vegetarisch voorgerecht, boordevol smaak en mooie, frisse kleuren.
€12.00
Soepen
Bloemkoolsoepje met gegrilde groene asperges, dragon olie en pijnboompitjes
Zacht vegetarisch soepje met volle bloemkoolsmaak en leuke garnituren.
€10.00
Hoofdgerechten
Bijzondere lente lasagne met spinazie, bloemkool, asperges, jonge wortel, tomaatjes en paprikacoulis
Deze bijzonder smaakvolle lasagne wordt in laagjes gepresenteerd met tussen elk laagje een ander groentje en een andere bereidingswijze. De paprikacoulis maakt het tot een smeuig, heerlijk geheel.
€18.00
Desserten
Huisgemaakte rabarbercrumble met siroop van gran marnier
Dit zelfgemaakte taartje met frisse rabarber en siroop van gran marnier is een heerlijke afsluiter van de maaltijd.
€10.00
Kindermenu voor 32 euro incl btw

Voorgerechten
Gemarineerde en op de bbq gegaarde kipvleugeltjes met huisgemaakt bbq sausje
Deze kipvleugeltjes worden eerst gemarineerd en daarna langzaam gegaard op de bbq. Samen met het bbq sausje nodigt dit gerecht uit om lekker met de handjes te eten en eens grondig te smossen.
€8.00
Soepen
Bloemkoolsoepje met gehaktballetjes
Lekker bloemkoolsoepje met gehaktballetjes. Heerlijk eenvoudig smullen.
€6.00
Hoofdgerechten
Vogelnestje met tomatensaus, huisgemaakte kroketjes om zelf te bakken of romige puree en gestoofde spinazie
Een vogelnestje met zachte tomatensaus, heerlijke huisgemaakte kroketjes om zelf af te bakken of een romig pureetje en gestoofde verse spinazieblaadjes.
Desserten
Aardbeisoepje met stukjes aardbei en vanilleroom
Een soepje om eens lekker bij te slurpen, afgewerkt met een dotje slagroom.
€5.00
Wijnen van Belgische bodem
Witte wijn
€14.00
Rode wijn
€14.00
Schuimwijn
€21.00
Volledig wijnpakket
€45.00

De paasmenu wordt geleverd in een handige verpakking met leuke garnituren en een handleiding om alles mooi op bord te kunnen presenteren.
